Pages

Friday, 15 February 2013

Berapakah Nilai Koleksi Anda?


This...wow. ini betul-betul otaku tahap infinity????

mengikut berita di IGN, seorang Gamer sedang mencari pembida yang sanggup membeli hasil koleksi permainan video beliau yang di kumpul sejak 30 tahun lalu! apa yang menarik, koleksi tersebut mula ditawarkan pada harga +USD500, 000! sesiapa yang berminat, boleh lah cuba membeli kerana masih ada di ebay. tapi bagi aku, adalah tak berbaloi untuk menghabiskan duit sebanyak tu untuk koleksi video game yang dah obsolete sejak dari zaman atari dan dream cast. siapa nak main game game 20-25tahun lalu?? game ps2 pun orang dah tak layan.






CLICK UNTUK BESARKAN











untuk lihat koleksi yang nak di jual sila ke sini  dan senarai lengkap dalam bentuk katalog di sini

untuk beli sila ke sini ebay

sumber IGN




5 comments:

  1. Replies
    1. maksud aku cool, collection tu, not the moneytary worth :)

      Delete
  2. Kadang2 berbaloi bagi sesetengah orang..kadang2 sebab memori pun ada,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita collect sendiri dari mula memang ada sentimental value. tapi kalau beli selonggok terus macam tu, tak tahu nak kata apa.

      Delete