Pages

Wednesday, 17 October 2012

TFC-Exgraver

Assalamualaikum

ini adalah member ke 3 mighty hercules iaitu Exgraver!. yup. saya baru beli yang ketiga. means ada lagi 3 member barulah complete sebuah hercules. btw saya beli dalam 10 hari yang lalu dari seorang lyn member. tapi hari ni baru sampai sebab dia away dari rumah. so smlm baru dia pos dan hari ni sampai.

kepada kawan kawan yang belum kenal Exgraver jom kita tengok pic-pic kat bawah. enjoy!

Design Kotak Yang Baru. Tak seperti 1st version dulu.
1st impression bila saya unbox.

rear view. kurus keding macam saya la plak.

left view

right view. memang sekeping exgraver ni. mungkin watak yang match dengan aku exgraver nih la kot. huhu


yeah! i'm ready for the battle!

don't mess wif me dude! 

transfrom to alternate mode. yip, vehicle sesion.

saya suka vehicle mode rather than robot mode

Add caption




thanx for viewing. 


11 comments:

  1. Cepat2 completekan, padni tfc nk kuar uranus lak, haha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. haa..itula..taip lagi laju2. kan da typo. a'ah. tfc nak kuar uranus. tapi tak beli kot. rasa dah slow nak collect benda2 alah ni sume. hime s ni mesti banyak collect toys gak nih. banyak maklumat dia tau!

      Delete
  3. tunang aku collect tf.. tu yang aku banyak tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke. ok la amik tau ape hobi tunang. haha

      Delete
  4. tunang aku pun suka buang duit juga, modify kereta! mmg sakit hati

    KLIK Pakatan diminta menyokong 'Tuntutan Johor'

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasihat dia baik2. inshaallah dia dapat trima.

      Delete
    2. takde la rasa buang duit kalau setakat kumpul tf..sebab harga kat market kalau jual balik ade je.
      kereta... taleh nk komen, huhu

      Delete